Forny din bolig med en professionel renovering af lejlighed

Vi har mange års erfaring i renovering af lejligheder

Vores erfaring og ekspertise i tømrerbranchen sikrer dig en problemfri renoveringsproces. Med et stærkt fokus på detaljer og kundetilfredshed, forvandler vi din lejlighed til et drømmehjem. Uanset om det er en totalrenovering eller mindre ændringer, er vores faglærte håndværkere dedikeret til at levere resultater, der overstiger dine forventninger.

Snedker & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen holder til i Rødovre og kommer rundt i hele Storkøbenhavn samt indre København og hjælper med renovering af lejlighed – både for private og erhverv.

Kontakt os via vores formular

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem dit projekt. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine behov og budget.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 25 års erfaring

Ekspertise og kvalitet fra et årtis erfaring.

Kvalitet i top

Vi garanterer højeste standard i alt vores arbejde.

Personlig rådgivning

Skræddersyede løsninger til dine behov.

Hvorfor vælge os til dit lejlighedsprojekt?

Snedker & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen tilbyder en skræddersyet løsning inden for renovering af lejlighed. Vores dygtige tømrere og håndværkere har mange års erfaring i branchen, hvilket sikrer dig et resultat af højeste kvalitet. Vi forstår vigtigheden af at lytte til vores kunders behov og ønsker, hvilket gør os i stand til at levere en service, der nøjagtigt afspejler dine visioner.

Med vores tilgang til hver enkelt opgave og vores engagement i bæredygtige byggepraksisser, er vi det ideelle valg til din næste renoveringsopgave. Vores arbejde er ikke kun æstetisk tiltalende, men også funktionelt og langvarigt.

Kontakt os omkring renovering af lejlighed

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på renovering af lejlighed. Vi står klar til at guide dig gennem hvert trin af processen, fra det første design til den endelige udførelse. Vi sikrer, at din renoveringsrejse er så smidig og stressfri som muligt.

Du kan ringe til os på 20 22 52 71 eller skriv til os via vores kontaktformular.

Virksomheden blev stiftet af Lars Frimodt Pedersen i 1997. Firmaet blev i 2013 omdannet til aktieselskab.


Indtil 2009 havde vi værksted i Vanløse, herefter flyttede vi til vores nuværende adresse på Rødovrevej. Vi har i dag 6-10 ansatte.​

di-dansk-byggeri

byg-garant-footeri

SNEDKER- OG TØMRERMESTER ​LARS FRIMODT PEDERSEN A/S

​Rødovrevej 157, 2610 Rødovre

​CVR-nummer: 35386467