Vi hjælper også ved forsikringsskader

Er du ramt af en forsikringsskade på din ejendom i Rødovre eller København?

Snedker & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen tilbyder ekspertise i håndtering og udbedring af en bred vifte af forsikringsskader i hele Storkøbenhavn. Vores service inkluderer professionel og effektiv udbedring af stormskader, svampeskader, rørskader, indbrudsskader, brandskader og vandskader.

Vores tilgang er altid personlig og tilpasset. Vi forstår vigtigheden af hurtig handling for at minimere indvirkningen på din hverdag. Når uheldet er ude, rykker vi hurtigt ud til midlertidig udbedring, indtil den permanente løsning er på plads. Dette sikrer, at skaden påvirker dig og din ejendom mindst muligt.

Kontakt os via vores formular

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem dit projekt. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine behov og budget.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 25 års erfaring

Ekspertise og kvalitet fra et årtis erfaring.

Kvalitet i top

Vi garanterer højeste standard i alt vores arbejde.

Personlig rådgivning

Skræddersyede løsninger til dine behov.

Vi er grundige i vores arbejde

Med vores dygtige medarbejdere er du garanteret en service, hvor kvalitet er i højsæde, når det kommer til udbedring af forsikringsskader. For at sikre det bedste resultat, starter vi altid med en grundig snak om skaden. Dette hjælper os med at opnå en fælles forståelse af arbejdet, der skal udføres.

Særligt i forbindelse med svampeskader, foretager vi omfattende svampeundersøgelser i samarbejde med rådgivende biologfirmaer, både for private og forsikringsselskaber. Dette sikrer, at vi identificerer og adresserer problemet grundigt.

Kontakt os i forbindelse med forsikringsskader

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Snedker & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen kan hjælpe dig med udbedring af forsikringsskader? Kontakt os for at diskutere dine behov og modtag et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at genoprette og forbedre din ejendom med vores ekspertise.

Du kan ringe til os på 20 22 52 71 eller skriv til os via vores kontaktformular.

Virksomheden blev stiftet af Lars Frimodt Pedersen i 1997. Firmaet blev i 2013 omdannet til aktieselskab.


Indtil 2009 havde vi værksted i Vanløse, herefter flyttede vi til vores nuværende adresse på Rødovrevej. Vi har i dag 6-10 ansatte.​

di-dansk-byggeri

byg-garant-footeri

SNEDKER- OG TØMRERMESTER ​LARS FRIMODT PEDERSEN A/S

​Rødovrevej 157, 2610 Rødovre

​CVR-nummer: 35386467