Udskiftning af vinduer og døre

Nye døre og vinduer i Rødovre, København og omegn

Udskiftning af vinduer København samt nye døre.

Døre og vinduer Rødovre udskiftes til nyeTrænger vinduerne til en kærlig hånd, eller binder døren? Så kan vi være behjælpelige.

Vi klarer alle opgaver inden for udskiftning vinduer i København, og naturligvis også udskiftning af døre. Som tømrer i København og Nordsjælland – i gamle såvel som nye bygninger.

En udskiftning af døre og vinduer kan også være en fordel isoleringsmæssigt, og kan således give store besparelser på varmeregningen.

Døre & vinduer fra tømrermester i Rødovre af høj kvalitet

Udskiftning af vinduer København, samt døreSnedker & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen har i mange år serviceret en bred vifte af kunder i Rødovre og storkøbenhavn, som har ønsket en professionel fagmand til at håndtere opgaven.

Fokus er på kvalitet uanset, hvilken type skift af døre og vinduer, det drejer sig om. Det er din garanti for et resultat, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Vi har hjemme i Rødovre men har kunder fra: Rødovre, Brønshøj, Valby, Hvidovre, Glostrup, Skovlunde, Albertslund, Ballerup, Herlev, København, Amager og i resten af Nordsjælland.

Ønsker du at høre mere om udskiftning af vinduer i København og omegn, så kontakt os på telefon 20 22 52 71.

Shopping Basket
Snedker & Tømrer - Lars Frimodt Pedersen A/S

Uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op ang. et GRATIS uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Contact Info