Tømrer Valby

Tømrer i Valby med stort knowhow

Snedker & Tømrermester Lars Tømrer Valby håndterer forsikringsskaderFrimodt Pedersen har i mange år udført kvalitetsarbejde som tømrer i Valby for en bred vifte af kunder, der tæller alt fra private til erhverv, boligforeninger og offentlige instanser.

Hvis du synes dit hus eller bygning trænger til lidt fornyelse eller måske endda udvidelse, så anbefaler vi, at du får et dygtigt tømrerfirma til at udføre opgaven.

Når tømrerarbejdet skal udføres i Valby, er vi derfor den rette at vælge. Stort knowhow inden for tømrerarbejde sætter os i stand til at håndtere både store og små opgaver. Vælg Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen, hvis du vil være sikker på et godt resultat!

Vi rykker også gerne ud som tømrer i Lyngby og tømrer i Gentofte samt resten af Nordsjælland.

Din tømrer i Valby håndterer forsikringsskader

Skal vinduerne fikses, er du ramt af en forsikringsskade, eller skal hele ejendommen bygges om? Vi klarer det hele, og vi håndterer naturligvis arbejdet som din tømrer i Valby og omegn i samarbejde med dig, så resultatet kommer til at leve op til dine forventninger.

Når du vælger Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen A/S som din tømrer i Valby, så kan du stole på, at alle projekter udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med stor viden inden for faget, kan vi rådgive om mulighederne for udvidelse af huset i form af tilbyg, udskiftning af vinduer, og andet i hjemmet der skulle trænge til lidt modernisering.

Se gerne mere under ’Vi tilbyder’ for at læse mere om andre opgavetyper vi udfører, både for private og erhvervskunder. Snedker- & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen er din kompetente tømrer, når tømrerarbejdet skal klares.

Kontakt os allerede i dag med din opgave, og få et uforpligtende tilbud.

Shopping Basket
Snedker & Tømrer - Lars Frimodt Pedersen A/S

Uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op ang. et GRATIS uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Contact Info