Tømrer Gentofte

Tømrer i Gentofte - Vi påtager os gerne hovedentreprisen

Søger du en tømrer i Gentofte, står Snedker & Tømrermester Lars Frimodt Pedersen klar til at hjælpe dig. Vi rykker hurtigt ud, og vi arbejder effektivt ved alle tømreropgaver.

Vi påtager os gerne totalentreprisen og er tovholder på håndværkeropgaver fra start til slut. og har et tæt og loyalt samarbejde med alt fra VVS-installatører til elektrikere og malere, som alle er med til at skabe et rigtig godt slutresultat.

Gentofte er i de senere år begyndt at spire med nye bygninger, der med deres komplekse arkitektoniske udformninger har ændret bybilledet en del. Heldigvis, findes der stadigvæk en række af gamle og charmerende bygninger og huse. Disse kan med tiden trænge til en kærlig hånd, og her kan din tømrer i Gentofte være behjælpelig.

Med dygtige medarbejdere, service i topklasse og konkurrencedygtige priser kan vi tilbyde nogle af markedets bedste helhedsløsninger.

Vi tilbyder kvalificeret rådgivning som tømrer i Gentofte

Tømrer Gentofte i et samarbejde med VVS-installatør, elektriker og malerSammen med dig finder vi ud af, hvordan vi bedst løser tømreropgaven. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut, så du kan føle dig i trygge hænder under hele processen.

Det mener vi, giver det bedst mulige resultat, når jobbet som tømrer i Gentofte skal løses. Vi løser også opgaver som tømrer i Lyngby samt resten af Nordsjælland.

Vi klarer tømrerarbejdet fra start til slut. Det betyder, at vi er med lige fra ideudvikling til første skitse og til nøglefærdig bygning.

Kontakt os for at høre mere.

Shopping Basket
Snedker & Tømrer - Lars Frimodt Pedersen A/S

Uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op ang. et GRATIS uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Contact Info